logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Álomesküvő a tengerparton

Álomesküvő a tengerparton 

tengerparti álomesküvő CancúnbanEgyre többen választanak egzotikus helyszínt frigyükhöz

Milyen lehet egy esküvő a lágy tengerparton, Cancúnban vagy a Riviera Maya-n, Kelet-Mexikóban? Alábbi cikkünk a Yucatán-félsziget gazdag kultúrájú vidékére, a nászutasok mesebeli paradicsomába kalauzolja Önöket! Tartsanak velünk!
 
Esküvő Cancúnban, Kelet-MexikóbanCancún világszerte az egyik legkedveltebb esküvői úti cél Kelet-Mexikóban – mesélte Tury Kinga, aki nagy álmát valósította meg azzal, hogy esküvőket és nászutakat szervez magyar vendégek számára Mexikóba.
– Képzeljünk el egy üde, friss, egzotikus, türkizkék vizű és csillogó, homokos tengerparti üdülőközpontot, ahol mezítláb sétálhatunk az oltár elé, miközben lágy karibi szellő simogatja az arcunkat…! Aki egzotikus helyszínre vágyik az esküvőjén, szerintem keresve sem találhat szebb és romantikusabb helyet – folytatta.
 
El Castillo, Tulum, Mexico– Kulturális szempontból sem elhanyagolható a vidék. Az ősi maja kultúra szülőföldje ez, a Yucatán-félsziget, tele mai napig olyan csodás emlékekkel, mint pl. Chichen Itza – ami nemcsak UNESCO világörökség, de az újkori világ hét csodájának egyike is! Ezek mellett pedig ott van Tulum, a tengerpart mellett fekvő maja piramis, vagy Coba, ahova ha felmászunk, a végtelen esőerdőt csodálhatjuk meg, amerre csak ellátunk!
Rengeteg kirándulási lehetőség van a környék kisebb-nagyobb településeihez, vagy a közeli szigetekre. Lehet cetcápával vagy delfinekkel úszni, búvárkodni, canoppy-n a tengerbe ugrani, mexikói estre menni, kalóztámadást átélni. És a szórakozási lehetőségeket még nem is említettem! Messze földön híres a cancúni éjszakai élet, több igen rangos szórakozóhely van a városban, mint a Coco Bongo vagy a The City, csak, hogy a legnagyobbakat emeljem ki – áradozott a helyről Tur Kinga.
 
Mariachi zenekar, MaxikóMint megtudtuk, nem kell a magyaroknak aggódni a kényelem miatt. Minden esküvői szolgáltatás elérhető itt, magyar assszisztenciával. Gyönyörű esküvői csokrok trópusi virágokból, pálma vagy bambuszkapuk, fotós, videós szakemberek, smink és fodrász szalon, illetve masszázs, bár ezek bármely tengerparti esküvőnél szokványos kényeztetéseknek számítanak. Itt azonban tűztáncosok, romantikus tűzijáték, mariachi zenekar (mexikói népviseletbe öltözött sokféle hangszeren játszó kórus) is emeli a hangulatot, ami felejthetetlenné varázsolja az esküvőt.
 
tengerpart, álomesküvő, Mexikó, Cancún– A nászutasok a mi szervezésünkben igazi luxus kiszolgálásban részesülnek, bármely szállodáról is legyen szó! – hangsúlyozta Tury Kinga.
– Maga az esküvő, igény szerint, lehet civil vagy egyházi esküvő, de szívesen szervezünk tizedik vagy huszadik házassági évfordulókat is. Az együtt töltött idő megünneplése remek alkalom arra, hogy kimutassuk párunknak, mennyire szeretjük, becsüljük. Csodálatos dekorációval, igény szerinti tematikával szervezzük meg az ügyfeleink által megálmodott tengerparti esküvőt. Az oltárhoz tengeri csillagokkal és kagylókkal szegélyezett, rózsaszirmokkal takart ösvény vezet, a természet pedig gondoskodik a türkizkék álomnak is beillő tengerpart háttérről! A trópusi virágokból összeállított menyasszonyi csokor és asztaldísz igazi fénypontja a dekorációnak.
 
És ne feledkezzünk meg a zenéről sem: a híres Besame mucho (Csókolj meg!) című örökzöld sláger igazi, latinos hangulattal fűszerezi a tengerparti esküvőt! Ám ne csak a látvány szépségeinek hódoljunk: a méltán híres mexikói konyhaművészet ugyancsak nagyszerű élményt nyújt. Ne gondolják, hogy csupán chili-vel és salsa picante-val töltött tortillával kínáljuk a párt. Mexikóban az édességek nagyon közkedveltek, rengeteg, számunkra ismeretlen, de annál ízletesebb finomságot lehet kipróbálni. Ne feledjük, onnan érkezett Európába les treches mexikói tortakülönlegességa kakaó is, ami a csokoládé alapja, és amit az ősi indiánok, így a maják is, évszázadokkal korábban fogyasztottak, mint mi európaiak! Egyik különleges desszertjük a tres leches (három tej) torta, ami tejszínes – vaníliás süteményhez hasonlítható leginkább – magyarázta Tury Kinga.
 
–  Cancún egy közkedvelt, megfizethető árakon magas szolgáltatást kínáló, csodálatos úti cél lehet nászutasoknak, hiszen ezer felfedeznivaló van a környéken. Unatkozni itt nem lehet! – hív mindenkit a mexikói álomesküvők szervezője, Tury Kinga.
 
 
 
www.ismertseg.hu
 

Kapcsolódó cikkek:

Megálló >> Vaja Lászlóról, aki egy marék szivárványt hozott a Paradicsomból, vagyis Mexikóból!

Harmóniában >> Interjú Alejandro Vela mexikói zongoraművésszel

Hagyományőrző esküvő? >> Multikulturális nász helyett

Kubai körutazás >>