Borpárbaj
Borpárbaj
Jerez kontra Tokaj
Menü:
Fino – Serrano sonka olajbogyó válogatással
Tokaji Sárgamuskotály 2011 – León-i marhasonka
Amontillado – Vaslapon sült kecskesajt sherry borecettel ízesített friss salátával
Tokaji Birtokbor 2007 – Tőkehallal töltött sült paprika
Manzanilla – Vaslapon sült kacsamell, sült almával, sherry borecettel
Tokaji Deák Furmint 2009 – Bébi tintahal vaslapon sütve
Pedro Ximenez – Vörösboros karamellel készült sült padlizsán
Tokaji Aszú 6 puttonyos 2007 – Vaslapon sült kacsamáj zöld almával
A borvacsora ára: 9900Ft.
Helyszín: Pata Negra étterem 1023, Budapest, Frankel Leó út 55.
Időpont: 2012.01.25. Szerda 19:45
- A hozzászóláshoz belépés szükséges
-