logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Kincsek között élek

Kincsek között élek

Dávid Ágnes ékszerkiállítás, Budapest, Lakásgaléria, 2013. november 14.Dávid Ágnes ékszerkiállítása

November 14-én, csütörtökön 18 órakor Dávid Ágnes iparművész ékszerkiállítása nyílik Budapesten, a Hollán Ernő utcai Lakásgalériában. A művész  minőségi japán és cseh gyöngyöt, Swarovski kristálygyöngyöket, féldrágaköveket, gyöngyház elemeket használ egyedi ékszerkreációihoz. A kiállított kollekciók a helyszínen felpróbálhatók, megrendelhetők, megvásárolhatók. A kiállítás november 29-ig látható.

Dávid Ágnes ékszerkiállítása, Lakásgaléria, Budapest, 2013, november 14.Minden nő egyedi, ellenállhatatlan, varázslatos szeretne lenni, és szépsége fokozására, egyénisége kifejezésére olyan ékszerekkel szeretné ékesíteni magát, ami csak hozzá köthető. Dávid Ágnes ékszerei ezzel az élménnyel ajándékozzák meg a hölgyeket. Egyedi kollekciói, karperecei, fülönfüggői, gyűrűi változatos formákkal és színekkel hívogatnak, a számtalan gyöngyfajta és féldrágakő a női minőséget fejezi ki. 
A november 14-én, 18 órakor nyíló ékszerkiállítás egy bensőséges hangulatú eseménynek ígérkezik, minden érdeklődőt szeretettel várnak a Lakásgalériába.
 
Cím: Budapest, XIII. Hollán Ernő utca 46. II. emelet 1. (kapucsengő: 21)
A kiállítás november 29-ig tekinthető meg.
Nyitvatartás: hétfő-szerda-péntek 16-19 óráig, szombaton 11-14 óráig.
Egyeztetés alapján más időpontban is megtekinthető a kiállítás.
Kapcsolat: agnesdavid@t-online.hu
www.ismertseg.hu

Kapcsolódó cikkek:

Minden divat, ami szép! >>

Brazília ékkövei >>