logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

NES terápia

NES terápia

Jaczkó Tímea pszichológus, NES terápia, NES terapeutaTestmező és öngyógyítás 

A legújabb kvantumbiológiai kutatásokat az ősi keleti holisztikus szemlélettel ötvözve különleges gyógymódot dolgozott ki Peter Fraser ausztrál tudós egészségünk helyreállítására. A NES terápia (Nutri-Energetic Systems) fizikai testünket körülvevő energetikai mező sérüléseit, torzulásait javítja ki speciálisan beprogramozott cseppekkel, amely gyógyulást eredményez fizikai, mentális és érzelmi síkon.  A módszer egyik hazai képviselője Jaczkó Tímea pszichológus, aki maga is nagy sikerrel alkalmazza az öngyógyítást elősegítő terápiát munkája során.
 
NES terápia, Jaczkó Tímea pszichológus, testmezőA Titok című bestseller óta sokan hisszük, hogy az egész univerzum fizikai és gondolati, érzelmi szinten színtiszta energia, „rezgés” és szüntelen információáramlás. Ezt az elméletet tudományos kutatások is igazolják, ám arra talán kevesen gondolnak, hogy egészségünk is a minket körülvevő, hozzánk tartozó energiamezővel áll összefüggésben. Peter Fraser ausztrál tudós 1983-tól 2001-ig dolgozott azon, hogy a kvantumelmélet eredményeit egy gyakorlatban is alkalmazható gyógyító terápiává fejlessze. Kutatásai során egyrészt igazolta testünk energetikai központjainak létezését (lsd. csakrák), és emellett speciális műszerekkel kimutatta azt is, hogy testünket egy különleges erőtér, a „testmező” veszi körül, amely létezésünktől kezdve minden fizikai, mentális és érzelmi információt tárol rólunk. Ez a kvantum elektro-dinamikus mező felel a sejtjeink közötti és a szervezetünk helyes működését biztosító zavartalan információáramlásért is. Ennek sérülése már meglévő, vagy éppen kialakulóban lévő fizikai betegségekre, mentális, érzelmi problémákra hívja fel a figyelmet. Ha ezt az energetikai mintázatot megfelelő rezgéseket hordozó, úgynevezett információs-cseppekkel korrigáljuk, javulás áll be a páciens egészségi állapotában.
 
NES terápia, Jaczkó Tímea pszichológus, holisztikus gyógyításA kutatási eredmények szabadalmaztatása óta világszerte négy éve gyógyítanak a NES terápiával orvosok, természetgyógyászok, pszichológusok. Magyarországon csupán kevesek ismerik a módszert, ezek egyike Jaczkó Tímea pszichológus.
− Az ősi orvoslásban alaptétel, hogy az egész szervezetet, fizikai, szellemi és lelki szinten egységben látják. Ha valahol betegség alakul ki, annak okait a harmónia, az egyensúly megbomlására vezetik vissza: helytelen gondolataink, érzéseink következményének tartják. Világunkban minden energia, az anyag és így testünk is. Az utóbbi évtizedek kutatásai bebizonyították, hogy az emberi érzelmeknek és gondolatoknak hatalmas elektromágneses töltete van: az idegrendszer nanovoltokban mérhető feszültséget termel. Ezt az erőt jól és rosszul is lehet használni: ártó, gonosz indulatok, idegesség, aggódás hosszútávon megbetegíti szervezetünket, harmonikus, építő gondolatok, derűs lelkiállapot, a szeretet érzése megerősíti egészségünket. Minden egyes érzelemnek megvan a maga szerve, így azok állapotából is következtethetünk érzelmi-gondolati magatartásunkra. A NES terápia során egy számítógépes program segítségével pillanatok alatt megkapjuk a körülöttünk lévő energetikai mezőbe kódolt információkat: a múlt fizikai vagy lelki traumáitól kezdve szervezetünk jelenlegi állapotáig, a minket aktuálisan meghatározó érzelmekig, gondolatokig! – beszélt a módszerről a szakember.
 
NES terápia, szkenner, holisztikus gyógyítás, testmező, Jaczkó Tímea pszichológusJaczkó Tímea nekem is megmutatta ezt az eszközt: a tenyeremet pár másodpercig egy leolvasóra kellett tenni, majd megjelent a monitoron egy emberi testnek az ábrája, rajta a főbb energetikai központokkal és az azokat összekötő meridiánokkal, és piros, zöld illetve sárga pontokkal jelezte a program a testem egyes helyeinek állapotát. Ha odakattintottunk egy megjelölt testrészre, a program részletesen leírta, milyen szervvel milyen probléma lehet és ez milyen érzelmekkel áll kapcsolatban. Volt például egy gyerekkori balesetem, amikor majdnem elvesztettem a bal kezem második ujját, és ott piros pöttyel jelölte a program az eredeti energetikai mintázat sérülését a testmezőn, de éppígy egy korábbi boka- és csípősérülést is kimutatott. Egy másik elemzésben pedig az akkori érzelmi állapotomat, rám jellemző beállítódást, gondolatokat mutatott meg a program.

NES terápia, Jaczkó Tímea pszichológus

− A szkenner mindig a hozzáférhető információkat olvassa le. Első alkalommal azok a problémák kerülnek felszínre, amelyek a legfontosabbak, legsúlyosabbak, illetve, amelyekkel maga a páciens is tisztában van, tehát az információs mezőben „felül” vannak. Ahogy ezeket megoldottuk, a következő vizsgálatokon, mintha egy hagyma héját bontanánk, egyre mélyebbre és mélyebbre jutunk, le, eltemetett érzelmi megrázkódtatásokig, gyerekkori traumákig. Miután azonosítottuk a problémát, az energetikai mezőt kúraszerűen egy mágnessel beprogramozott kolloidos cseppel javítjuk ki, amely a jól működő, ép testmező eredeti mintázatát hordozza. Ez a módszer hatékonyan segíti pszichológusi munkámat – fejtette ki Jaczkó Tímea.
 

Szentgyörgyi Albert
 
Már Szentgyörgyi Albert is a szervezet működésének kvantumbiológiai megközelítésében látta a megoldást egészségünk helyreállítására. Peter Fraser pedig a testmező információáramlásban betöltött szerepét egyenesen az Isten „működéséhez” hasonlította.
 

 
Egészségünkre jelentős hatást gyakorol a szennyezett környezet, amelybe élünk. Tőlünk független környezeti ártalmak, mérgek is módosítják testmezőnket, rontják a sejtjeink közötti megfelelő információáramlást.
NES terápia, állapotfelmérés, Jaczkó Tímea pszichológus− Két alapcseppet arra fejlesztettek ki, hogy a szinte mindannyiunkat érintő, civilizációs ártalmakat orvosolja. Sokan nem tudják, de a Föld mágneses pólusaihoz (egyenlítői és sarki pólusok) is alkalmazkodik a szervezet, amely nagyon gyakran elállítódik utazás, betegség vagy stressz hatására. Energetikai mezőnket módosíthatják a környezetünkben található vízerek, az elektroszmog, a fény- és hangszennyezés, illetve az élelmiszerekből szervezetünkbe jutó különféle kemikáliák, növényvédő szerek. A szervezet állapotának felmérése után legelőször ezt adjuk a páciensnek. Majd olyan cseppekkel folytatjuk a kezelést, ami a beteg konkrét problémájában segít. Lehet ez bármilyen fizikai betegség, például problémás bőr vagy magas vérnyomás, illetve érzelmi-hangulati, mentális zavarok. Vannak olyan cseppek is, amelyek a szervezetet méregtelenítésre ösztönzik.  Mivel az érzelmek és a gondolatok a testtel vannak szoros összeköttetésben, ha egy érzelmi blokkot, vagy káros gondolatot feloldunk, a hozzá kapcsolódó szervünk, szervrendszerünk is gyógyul. Egy kúra időtartama általában hat hónap. Ez havi egy kezelést jelent – mondta a pszichológus.
NES terápia, Jaczkó Tímea pszichológus, infocseppekTímea számos rendellenességet orvosolt már a módszer segítségével:
− Egy enyhén értelmi fogyatékos serdülő páciensem tanulási nehézségeit kezeltem a speciális cseppekkel. Pár hét alatt szorgalmi házi feladatokat írt, értette, amit olvas, és megkapta első ötösét földrajzból. Depressziós betegeim javuló kedélyállapotról számoltak be, egy autista kisfiú pedig a cseppek hatására életében először megpróbált kommunikálni az emberekkel. Sokan eltemetett traumákat álmodnak ki magukból, ami szintén fizikai és érzelmi javuláshoz vezet – mesélte örömmel.
 
Jaczkó Tímeához a www.eutimia.hu elérhetőségen fordulhatnak.
 
Édes Borbála