logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Budapesti Városvédő Egyesület

Móricz Zsigmonddal Budapesten

Október 13-án, csütörtökön 16.30 órától vetítettképes előadást tart Kolos Réka építészmérnök, Móricz Zsigmond unokája Móricz Zsigmonddal Budapesten címmel a Budapesti Városvédő Egyesület Podmaniczky-termében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak! A belépés ingyenes.

 

Kis lépésekben

Denkmal 2010 címmel új kiállítás nyílt a Budapesti Városvédő Egyesület Kossuth Lajos utcai kiállítótermében. A lipcsei kiállítás után megrendezett tárlat a műemlékvédelem, épületrestaurálás, tájépítészet szakmai kérdéseit dolgozza fel magyar egyetemista hallgatók felmérései, rajzai alapján.

 

Kerékpáros Tervezői Fórum

biciklizni szabadMárcius 16-án szerdán, 14-17 óráig Kerékpáros Tervezői Fórumot tart a Budapesti Városvédő Egyesület Bp. V. ker. Kossuth Lajos utcai bemutatótermében a Város az autón túl: Budapest-alternatívák című kiállításhoz kapcsolódva. Téma: a közösségi közlekedés és a kerékpározás kapcsolata. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Biciklivel

bicikli, kerékpáros közlekedés, A közelmúltban a Magyar Kerékpárosklub szervezésében állami és civil szervezetek részvételével szakmai vitafórumot tartottak a budapesti kerékpáros közlekedés fejlesztésének lehetőségeiről. A belváros lehet a központja a „közbringa rendszernek”, de a József Attila utca, vagy az Apáczai Csere János utca kerékpárútjára vonatkozó tervek is csak a megvalósításra várnak. A szakemberek szerint kerületünkben az egyirányú utcák kerékpáros forgalom számára történő kétirányúsítása jelentheti a megoldást.

 

Tartalom átvétel