logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

3. EB OVO Piknik

3. EB OVO Piknik

EB OVO Piknik, 2012Vidám kutyák a budapesti Szabadság téren

Szeptember 23-án, vasárnap du. 2 órától vidám piknikre hív mindenkit az EB OVO Egyesület Budapesten a Szabadság térre. A városi kulturált kutyatartást népszerűsítő egyesület már harmadik éve szervezi meg a hangulatos eseményt, ahol többek között kutyás kirakodóvásár, ingyenes chipes regisztráció, kutyaiskola-bemutató, koncertek és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Idén először fellép a Száztagú Kutyazenekar is, sztárvendég: Papadimitriu Athina színművész.
 
Az idei a harmadik év, hogy EB OVO Pikniket tartanak a fővárosban, a Szabadság téren. Szeptember 23-án szabadon kutyázhat mindenki a belváros szívében. A felelős kutyatartók idén kutyakórussal hívják fel a figyelmet magukra, hiszen meggyőződésük, hogy a kutyatartás előnye és nem hátránya a városi létnek.  A felelősségteljes kutyatartók száma napról napra nő a fővárosban és egyre több kerületben fognak össze a gazdák, hogy saját közösségüket képviselve szebbé és élhetőbbé tegyék környezetüket.
 
EB OVO Piknik, 2012, Budapest, Szabadság térAz idei pikniken több szervezet is képviselteti magát: így a Vigyél Haza Alapítvány, akiknek köszönhetően ingyenes chipregisztráció is lesz a rendezvényen, a Futrinka Egyesület a kutyamentésről tájékoztat, az ELTE Etológia tanszékének tanárai pedig a kutyatartás tudományos hátterét ismertetik. A Népszigeti Kutyasuli bemutatót tart, hogyan viselkednek a jól nevelt kutyák. Emellett kutyás kellékekből lesz igazi, kutyáknak szóló vásár és bolhapiac. Kora délutántól a Tükezoo és az Indygo zenekar gondoskodik a felhőtlen hangulatról. Éljenek a kutyák és a kutyások! :)

A programról részletesen:
 
14:00:   Megnyitó: Fellép a Száztagú Kutyazenekar: Gyere el te is! Légy te is tagja a zenekarnak kutyáddal! Érdeklődni a Facebookon lehet!
Az EB OVO info tábláinak ünnepélyes átadása.
 
14:30: Meglepetésvendég
 
Tükezoo együttes, EB OVO Pikni, 2012, Szabadság tér, Budapest14:00-tól folyamatos programok:
 
Színpadi beszélegetések
  • Info sátrak: Állatorvosok, Vigyél Haza Alapítvány, Futrinka Egyesület, EB OVO Stand
  • Ingyenes chipregisztráció
  • Kutyásvásár Pesten: kirakodóvásár, kutyakellékek, kiegészítők gazdiknak
  • Gyermekprogramok: lufihajtogatás, arcfestés, grafomotoros teszt, tanácsadás...
15:30- 16:30:  Kutyabemutatók
 
17:00: Koncertek: Tükezoo és Indygo
 
Az Ismertség Magazin támogatásával.
www.ismertseg.hu
(Fotók: Csobay Bence 2011, EB OVO Piknik)