logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

A természet IQ-ja


A természet IQ-ja

A természet IQ-ja

Megdőlt a darwini evolúcielmélet

Október 27-én, csütörtökön, 18 órakor Hornyánszky Balázs biokémikus tart előadást a Tasi István kultúrantropológussal közösen írt, az evolúció-elméletet cáfoló világsikerű, A természet IQ-ja című könyvükről a Budapesti Haré Krisna Oktatási és Kulturális Központban. A könyvet 2009-ben az Amerikai Egyesült Államokban az év második legjobb tudományos könyvének választották! Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes!

Bár beköszöntött az esős, hideg ősz, mégis egy kalandos kirándulásra szeretnénk invitálni Olvasóinkat! Egy színes és érdekes előadást hallhatnak a legújabb kutatásokra alapozva meghökkentő állati viselkedésekről, a természet csodáiról, és sok más érdekes etológiai jelenségről, amelyek ellentmondani látszanak a megrögzött evolúcióelméletének, és utalnak egy felsőbb intelligencia létezésére is.
A természet IQ-ja
Az előadást Hornyánszky Balázs (Bhagavat-priya dász) biokémikus tartja, aki Tasi István kultúrantropológussal közösen megalkotta a Természet IQ-ja című könyvet. Ez a mű 2009-ben az Amerikai Egyesült Államokban Nature' s IQ címmel elnyerte "Az év legjobb tudományos könyve" ranglista második helyezését, egy másik neves könyvlistán pedig első díjat kapott. A szórakoztató, és egyben elgondolkodtató előadás a könyv témájára építve bemutatja az élővilág eredetének egy darwinitól eltérő tudományos magyarázatát, amely a természetfilmekből kimaradt...

Az előadás időpontja: 2011. október 27., 18 óra

Helyszín: Budapesti Haré Krisna Oktatási és Kulturális Központ

Cím: 1039, Bp. Lehel u. 15-17.

 

A téma iránt érdeklődőknek az előadás mellett javasoljuk  a www.kutatokozpont.hu oldalt.

www.ismertseg.hu