logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Balkán Party a Dunán

Balkán Party a Dunán

Balkán Party, 2013. jún. 22.  A38 hajó, Filmpremier, a Guča Partyzans Brass Band fellépése és mulatás kifulladásig

Június 22-én, szombaton a nyári hangulathoz illően a Yu Partyk nosztalgikus helyszínén, az A38 Hajón rendezik meg a következő Balkán Partyt. Ezúttal a Jónak lenni nehéz című bosznia-hercegovinai film magyarországi bemutatója, a Guča Partyzans Brass Band tüzes délszláv zenéje, sok-sok finomság és hajnalig tartó tánc várja a vendégeket. 
 
A nyári Balkan Party jellemzésére két szó mindennél többet mond: HAJÓ + NYÁR! Aki volt már hajós Balkan Party-n, az tudja,  milyen hajnalban a felkelő nap sugarainál táncolni, vagy a hideg rosé fröccsöt kortyolgatni a Duna illatát magunkba szívva. Aki még nem volt, az kezdhet ismerkedni mindkét érzéssel.
A legénység  este hét órakor felhúzza a vitorlákat, hogy egy remek bosznia-hercegovinai film magyarországi bemutatójával induljon neki az éjszakának. Srđan Vuletić Jónak lenni nehéz...(Teško je biti fin) című filmjét jelölte Bosznia-Hercegovina az idegennyelvű Oscarra. A film egyszerre nevettet és ríkat meg minket: igazi szarajevói érzés...
 
Guča Partyzans Brass Band Utána a fedélzeten felharsannak a trombiták, érkezik a Guča Partyzans Brass Band, Magyarország első balkán rézfúvós zenekara! Vendégeik, Tara és Lana Vujanovic gyermekkoruk óta énekelnek szerb - macedón népdalokat két szólamban. A belgrádi származású lányok fiatal koruk ellenére számtalan dalversenyen vettek már részt, döntősek lettek a szerbiai "Imam Talenat"  tehetségkutató versenyén is.
 
A tánctól ringatózó hajó a koncert után sem fog megnyugodni: DJ Macsity fiatal segítőjével DJ Vučkoval fogja felkorbácsolni a hullámokat. A tánctól kimeült derék matrózok és sellőlányaik a hajnali nappal térnek ismét haza. Persze a Burekkirálynak is lesz pár szava hozzájuk búcsúzáskor.

Részletes program:

A38 hajó, balkán partyKapunyitás: 19.30 órától

20 órától: Jónak lenni nehéz... (Teško je biti fin) c. bosznia-hercegovinai film bemutatója  

22.30 órától: Guča Partyzans Brass Band koncert. Vendégeik: a Vujanovic-lányok
 
Éjféltől: Yu party (balkáni mulatós zene)
               Rezidens: DJ Macsity      
               Vendég: DJ Vučko
 
Az étlapon:  friss túrós és húsos burek
 
Belépő: 2000 Ft
 
Helyszín: A38 Hajó
Cím: Petőfi-híd budai hídfője
 
Médiatámogatók: Funzine, Femina, Ismertség
www.ismertseg.hu
 

Kapcsolódó cikkek: 

Yu Partyk Budapesten >>

Időutazás Bosznia tájain >>

Balkán Party az Iskolában >>