logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Balkán Party a Grundon

Balkán Party a Grundon

Zabavna Industrija koncert, Balkán Party, Grund, 2012, november 24.Filmbemutató, délszláv ízek és ritmusok

November 24-én, szombaton ismét egy nagyszabású bulira várják a délszláv kultúrát kedvelő közönséget: ezúttal a Grundba! A reggelig tartó mulatozás Blaskó Márta filmrendező Hunyadiak és a Nándorfehérvári csata című filmjének bemutatójával kezdődik, majd a híres Zabavna Industrija zenekar koncertje következik. Éjféltől pedig két közkedvelt DJ balkán mulatósára rophatjuk. 
 

Balkán Party, Grund, 2012. november 24, az Ismertség Magazin támogatásával

A fergeteges hangulatú délszláv bulik Budapest egyik látványosságának számítanak. Évente több alkalommal összegyűlik mindenki, aki a volt Jugoszláviához valamilyen módon kötődik. Ilyenkor együtt ünnepelnek magyarok, szerbek, bosnyákok, macedónok,horvátok, albánok, szlovének, románok, görögök, bolgárok. Az A38 hajó után most a Grund ad otthont a nagyszabású rendezvénynek. Hagyomány, hogy a délszláv bulik mindig egy, a népeket összekötő kulturális eseménnyel kezdődnek. 
November 24-én este 8 órától Blaskó Márta, Hunyadiak és a Nándorfehérvári csata című filmjét láthatjuk. A film készítője Veszprémi Lászlóval, a Hadtörténeti Intézet igazgatójával beszélget majd. Ezt követően a Zabavna Industrija zenekar játszik feledhetetlen délszláv dallamokat, majd kezdődik a reggelig tartó tánc. Közben finom délszláv ételekkel csillapíthatjuk éhségünket.

Részletes program:

burek, Balkán buli, Grund 2012, november 24
Kapunyitás:  19.30 órakor
 
20 órától: Hunyadiak és a Nándorfehérvári csata c. film bemutatója, szerkesztő-rendező: Blaskó Márta, az est vendége Veszprémi László, a Hadtörténeti Intézet igazgatója
 
22.30 órától:  Zabavna Industrija koncert
  
00 órától: Yu party (balkán mulatós zene)
                   Rezidens: DJ Macsity      
                   Vendég: DJ Vučko
 
Balkáni gasztrosarok: pjeszkavica grill, friss húsos és túrós burek
Az esemény FB-oldala: http://www.facebook.com/YuParty

Belépő: 1500 forint

Helyszín: Grund

Cím: 1083 Bp., Nagytemplom u. 30

Az Ismertség Magazin támogatásával.

www.ismertseg.hu