logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Családzene

Családzene

Simkó-Várnagy Mihály, Óbudai Társaskör, silent cello, gordonkaVerses, zenés est az Óbudai Társaskörben

Október 10-én, 19 órai kezdettel a Várnagy család ad különleges hangulatú, versekkel, prózával fűszerezett koncertet az Óbudai Társaskörben. Az est érdekessége, hogy a hangversenyen szokatlan hangszerek szólalnak meg együtt: a barokk viola d'amore hangzásához az elektromos silent cello társul. Műsoron Mozart, Beethoven, de Falla, Boulanger és Dinicu művek szerepelnek, valamint részleteket hallhatunk Parti Nagy Lajos, Varró Dániel és Douglas Adams írásaiból.
 
Várnagy család
Október 10-én nem mindennapi hangversenynek ad otthont az Óbudai Társaskör. A Várnagy család örvendezteti meg a közönséget változatos zenei és prózai művekkel. 
„Ha van világzene, miért ne lehetne családzene is?”  – teszik fel a kérdést a Várnagy család tagjai, és koncertjükkel mindjárt válaszolnak is. Évszázadokon átívelő műsoruk három generáció előadásában szólal meg, olyan különleges hangzásokkal, mint amit a barokk viola d'amore vagy a 21. századi silent-cello nyújt. Az est háziasszonya Simkó-Várnagy Judit, aki irodalmi csemegékkel mélyíti el zenei élményünket.
Közreműködnek:
 
Várnagy Mihály - hegedű, brácsa, viola d'amore
Czettner Vera - 
hegedű
Simkó-Várnagy Mihály- gordonka, silent-cello
Endes Ádám 
– zongora
Simkó-Várnagy Judit - próza
 
Belépőjegy: 1200 Ft, senior és diákjegy: 600 Ft
 
Cím: Budapest, III., Kiskorona utca 7.
 
A Civil Rádió és a www.ismertseg.hu támogatásával
www.ismertseg.hu