logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Eszter-lánc mesekoncertek

Eszter-lánc mesekoncertek

Eszter-lánc mesezenekar

Szombathelyen és Budaörsön lépnek fel

Az Eszter-lánc népszerű mesezenekar augusztus végén két fesztiválra is ellátogat. Augusztus 24-én, pénteken Szombathelyen, a Savaria Karneválon találkozhatunk velük, augusztus 25-én pedig a Budaörsi Fesztiválon láthatjuk őket. A Kárász Eszter nevével fémjelzett zenekar különleges, interaktív mesekoncerteket ad gyerekeknek. A kicsik megismerkedhetnek  különféle hangszerekkel és aktívan alakíthatják az előttük megelevenedő mesehősök kalandjait.

Augusztus végén két koncertet hallhatunk az Eszter-lánc mesezenekartól. Augusztus 24-én, pénteken 11 órától Szombathelyen, a Savaria Karneválon örvendeztetik meg a gyerekeket, másnap pedig 15 órától a Budaörsi Fesztiválon szerepelnek.

Eszter-lánc mesezenekar, Kárász EszterA sűrű erdő ezernyi titkot, hangot és varázslatot rejt. Mese-erdő közepébe hívunk minden gyereket és gyerek-lelkű felnőttet, ahol megelevenedik a történet a zene, bábok, és persze a gyerekek segítségével. A hangszerek mind a mese egy-egy szereplőjét ismertetik meg velünk, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei kísérnek minket utunkon, aminek a végére reméljük új zenekari tagokat is találunk a gyerekek körében, akik csörgőkkel, kasztanyettákkal, cintányérokkal beszállnak a közös muzsikálásba. A koncert végén a hangszer-símogatón közelről is megismerkedhetnek hangszerek és gyerekek.
 
A zenekar tagjai: Kárász Eszter (ének, ukulele, furulya), Molnár György (gitár, ének), Veér Csongor (hegedű), Clemente Gábor (ütőhangszerek), Becze Gábor (nagybőgő). 
 

A szombathelyi program helyszíne: 

Szombathely, Kalandvár

időpont:  augusztus 24, péntek, 11-12 óra

A budaörsi koncert helyszíne: 

Budaörs, HU, 2040 Budaörs, Szabadság út, nagyszínpad

időpont: augusztus 25, szombat, 15-16 óra

www.ismertseg.hu

Kapcsolódó cikk:

Eszter-lánc. Interjú Kárász Eszterrel a zenekar alapításáról >>