logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Fergeteges balkán buli

Fergeteges balkán buli

Kobra Orkestar , Balkán Party 2014.09.27Film, zene, tánc kifulladásig az A38 hajón

Szeptember 27-én, szombaton, este 8 órától újra birtokba veszi az A38 hajót a balkán zenét és kultúrát kedvelők népes tábora. Ez alkalommal a híres szerb Kobra Orkestar rezes fúvós koncertjét hallhatjuk, a KUD Tabán néptáncegyüttes produkciójában gyönyörködhetünk és premier előtti vetítésként Srdan Golubović Templom a dombon című filmjét láthatjuk. Az elmaradhatatlan húsos és túros burek most is enyhíteni fogja az éhünk.
 
Krugovi, Templom a dombonAz ősz nem kezdődhet Balkán Party nélkül! Szeptember 27-én, szombaton este 8 órától ismét az A38 hajón találkozhatnak azok, akik kíváncsiak a legújabb Oscar-díjra jelölt szerb filmre, a Kobra Orkestar zenekarra és a KUD Tabán néptáncegyüttesre, vagy egyszerűen csak délszláv ritmusokra és a déli diszkók slágereire akarnak egy nagyot mulatni.
Az est Srdan Golubović szerb rendező legújabb, Templom a dombon (Krugovi) című filmjének a  vetítésével kezdődik. A bravúrosan megszerkesztett és egy thriller feszültségével elkészített alkotás sok nézőpontból keres arra választ, hogy van-e értelme jót tenni az életben, és túl tudunk-e lépni az évtizedes, vagy akár ezeréves ellentéteken. A film a Sundance Filmfesztiválon megnyerte a Zsűri Különdíját, majd Berlinből, Szófiából és Wiesbadenből is díjjal távozott.
Ezután a neves Kobra Orkestar zenekar következik, akik az idei gucai rezes fúvós szemle díjazottjai. Majd a KUD Tabán néptáncegyüttes követi őket a színpadon, s amikor már a tetőfokára hágott a hangulat, DJ Macsity balkáni mulatós zenére táncoltatja meg a közönséget. Friss burekről a Mlinar gondoskodik.
 
Program részletesen:
 
Balkan Party A38 hajó, 2014. 09. 27Kapunyitás 20 órakor
 
20.30 órától:  Templom a dombon (Krugovi) c. film vetítése, Szerbia 2014-es Oscar-nevezettje, magyar felirattal
 
22.30 órától: a  Kobra Orkestar (Szerbia) rezes fúvós koncert: a Gucsai rezes fúvós fesztivál többszörös győztesei.
 
Meglepetésvendég: KUD Tabán néptáncegyüttes
 
Éjféltől a tetőteraszon: Yu party (balkáni mulatós zene), DJ Macsity közreműködésével.      
       
 
Friss túrós és húsos burek a Mlinartól
 
Jegyek: elővételben 1600Ft (az A38 jegypénztárában és internetes oldalán), a helyszínen: 2000 Ft, diákoknak 1000Ft.
 
Helyszín: A38 hajó. Budapest, Petőfi-híd budai hídfő.
www.ismertseg.hu
 

Kapcsolódó cikk:

Balkán parti a hajón >>