logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Karácsony az Óbudai Társaskörben

Karácsony az Óbudai Társaskörben

karácsonyCsaládi kamaramuzsika

2012. december 17-én hétfőn, 19 órától meghitt hangulatú karácsonyi ünnepségre hívja a kamarazene kedvelőit az Óbudai Társaskör. A Csonka testvérpár és a Falvai házaspár ad koncertet Mendelssohn, Mozart, Bhrams, Schumann és Rahmanyinov egy-egy művét megszólaltatva. Az estét tea, forralt bor teszi még családiasabbá.

Műsor:
 
Mendelssohn: Variations sérieuses, op. 54 
Mozart: G-dúr hegedű-brácsa duó, KV 423
Brahms: G-dúr szonáta, op.78
Schumann: Adagio und Allegro op.70
Rahmanyinov: Vocalise, op.34 no.14
 
Közreműködik:
 
Csonka Balázs – hegedű, Csonka Emil – brácsa
Falvai Anna, Falvai Katalin – zongora 
 
Falvai Katalin zongoraművészA közreműködő művészekről:
 
Falvai Sándor a magyar hangversenyélet egyik legmegbecsültebb zongoraművésze, és felesége -  Keveházi Gyöngyi zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rendkívüli tehetségek osztályának tanára - életre szóló példát mutattak lányaiknak: Annának és Katalinnak.
 
Csonka Balázs és Emil szülei mindketten zongoratanárok, ám a két fiú mégis inkább a vonós hangszerek felé fordult. Emil Svájcban tanult, jelenleg a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar tagja Keller András irányítása alatt. Balázs a Salzburgi Mozarteumban végezte zenei tanulmányait, majd a Salzburgi Camerata Kamarazenekar, és a Bécsi Kamarazenekar tagjaként bejárta Európa, Ázsia, és az Egyesült Államok legjelentősebb koncerttermeit. Felesége, Falvai Anna jelenleg a Zeneakadémia doktorandusz hallgatója és a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola zongoratanára. Közreműködésükkel igazi családi kamarazenei hagyomány elevenedik meg.
 
Cím: Budapest III. Kiskorona utca 7.
Tel: 250-0288, +36 20 484 2544, +36 20 468 6935
 
Belépőjegy: 1200 Ft, senior és diákjegy: 600 Ft
Támogató: www.ismertseg.hu
www.ismertseg.hu