logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Karácsonyi borkóstolás a Bikavér Borházban

Karácsonyi borkóstolás a Bikavér Borházban

A Bolyki borkatlanVendég a Bolyki Pincészet

December 19-én, csütörtökön 19 órától a Bolyki Pincészet borait mutatják be karácsonyi borkóstoláson Egerben, a Bikavér Borházban. A borkereskedés rendszeresen elhívja Eger ismert borászait hangulatos alkalmaira, hogy megismerhessük az egri borászok legjobb nedűit. Mindenkit szeretettel várnak!

Bikavér Borház EgerAz egri Bikavér Borház évek óta nagyszerű borkóstolásokat rendez, ahol az egri borvidék legkiválóbb pincészeteit ismerhetjük meg. Karácsonyi alkalmukra december 19-én kerül sor, amelyen a Bolyki Pincészet nedűit kóstolhatjuk. 
Eger történelmi központjában, a „kis" Dobó téren található, a Minorita templom és a Senator-Ház szomszédságában a kitűnő borairól és borkóstolásairól híres Bikavér Borház. Télen-nyáron üdítő must fogadja, már a bejáratnál a vendéget, odabent pedig hangulatos asztalkáknál, borkorcsolya (dió és sajt) kíséretében fogyaszthatjuk el a finomabbnál-finomabb egri borokat. A Bikavér Borház legalább ötven egri bort tart készleten, és rendszeresen meghívja a környék híres borászait, hogy legújabb boraikat bemutathassák. A pultnál kedves, közvetlen a kiszolgálás, a messzebbről érkezett vendég is otthonosan érzi magát a meghitt helyen.
 
Cím: 3300 Eger, Dobó tér 10.
Tel.:+36/36-413-262
www.ismertseg.hu