logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Konferencia a társadalmi felelősségvállalásról

Konferencia a társadalmi felelősségvállalásról

Konferencia a társadalmi felelősségvállalásról 2013, február 13, BKIKLehetőségek a gyakorlatban

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Tanácsadó Osztálya február 13-án de. 9:30-15:00 óráig konferenciát szervez a közös felelősségvállalás lehetőségeiről. A társadalom különböző rétegeiben felelősen gondolkozó és cselekvő embereket hívja össze, hogy megmutassák, hogyan működik a társadalmi felelősségvállalás a gyakorlatban. Ki hogyan és miért vesz részt benne? Elsősorban pénz vagy munka a társadalmi felelősségvállalás? A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

BKIK konferencia

A konferencia fő témája:

Mit tesz, és mit tehet az egyes ember, egy kisvállalkozás, egy civil szervezet, egy nagyvállalat azért, hogy felelősebben éljen, gazdálkodjon, közösséget építsen, vásároljon, befektessen, úgy adjon, hogy ez által gazdagabb legyen? Hogyan működik, hogyan kapcsolódjunk be a felelős folyamatokba? Milyen ötleteket találtak ki azok, akik évek óta ezen a területen dolgoznak, tanítanak? Tényleg csak a nagyoknak lehet, vagy egyéni szinten is elkezdhető? Foglalkozásától, társadalmi helyzetétől függetlenül minden állampolgár lehet tudatos: amikor vásárol, munkahelyet választ, szavaz egy termékre, szolgáltatásra, szavaz egy cégre, egy értékesítési csatornára, egy vállalati működési modellre.

BKIK konferencia

Előadások:

Kis-Tamás Loránd, pszichológus, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, tréner, CoVa Kft.: –  Az adni tudás egyén-, csoport- és szervezetfejlesztő hatása.
 
Gaál Roland Foglalkoztatáspolitikai szakértő: – Non-profit és for-profit együttműködések előnyei a munkaerő piaci kompetencia fejlesztések területén.
 
Dakó Andrea Partnerkapcsolati Igazgató Magnet Bank: – Felelős pénzügyi gazdálkodás: A pénzem épít. Közösségi termékek működése a Magnet Banknál.
 

Legjobb vagyok logo

Szabó Tamás „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Nonprofit Kft.: – Önkéntesség gyakorlata a fiatal felnőttek munkaerő piaci integrációjának elősegítésében. – Miért érték az önkéntesség? Egy jó gyakorlat bemutatása, egyéni és társadalmi hasznossága.
 
Hencz Éva, a Citibank média- és közösségi kapcsolatok igazgatója: – Tapasztalatok és eredmények a társadalmi vállalkozások fejlesztése terén.
 
Zsebő Zsuzsa Dunapack Kft. marketingvezető, Vécsei Zsadány az IQConsulting Kft  cégalapító, stratégiai igazgatói vezetés-szervezés modellek kidolgozója: – FLOW élmény és hosszú távú együttműködés fejlődési lehetőségek a vállalati szektorban
 
Farkas Tamás Tanácsadó, tréner, közösségfejlesztő Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! program megalkotója,szakmai vezetője (2007-2010): – Önkormányzati felelősségvállalás és bevált gyakorlat. Merjünk nagyokat álmodni! 
 
A rendezvény házigazdája Szuhai Nóra, a „Legjobb vagyok” Tehetségmentoráló Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, a XX. Tanácsadó Osztály elnökségi tagja.
A rendezvény INGYENES, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes jelentkezéshez kötött.

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

Helyszín: BKIK Székház
Cím: Budapest I. Krisztina Krt. 99. VII. em. Széchenyi terem.
Időpont: 2013. február 13.  9:30-15:00 óráig
(Regisztráció 9:00 órától)
(Kávészünet 11:00-11:30, Ebéd szünet 13:00-13:40)
 
www.ismertseg.hu