logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Küldj egy képet fotópályázat

Küldj egy képet!

Kislibák etetése, 1940-es évekDigitális fotópályázat

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum „Küldj 1 képet!” címmel nagyszabású digitális fotópályázatot hirdet 2012. június 3-i határidővel fotóarchívuma kibővítéséért. Elsősorban az 1950-es, 60-as évekből származó, mezőgazdasági témájú képeket várnak, amelyek digitális változatát kérik feltölteni a pályázat internetes oldalára. Az első helyezett balatoni hétvégét nyerhet!
 
A múzeum az 1896. évi alapításától kezdődően egészen napjainkig gyűjti a magyar mezőgazdasággal kapcsolatos tárgyakat, emlékeket, dokumentációt, iratanyagot, fényképeket. Most a magyar mezőgazdasággal kapcsolatos fotódokumentáció kibővítése, teljesebbé tétele érdekében digitális fotópályázatot hirdet az intézmény azok számára, akik rendelkeznek XX. századi (elsősorban az 50-es, 60-as évekből származó) mezőgazdasági témájú fényképekkel.
 
A fotókat a www.kuldj1kepet.hu oldalra várják elektronikusan feltölteni. A szakmai zsűri által az első három és a közönség által a legjobbnak tartott képet díjazzák, az első helyezett hétvégi balatoni nyaraláson vehet részt, de könyvjutalmat, illetve programokra szóló belépőjegyeket is ajándékoznak a szerencséseknek!
 
A részletekről itt tájékozódhatnak:  www.kuldj1kepet.hu
www.ismertseg.hu
/Fotó: Magyar Mezőgazdasági Múzeum/