logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Kulturális napok az Erzsébet téren

Kulturális napok az Erzsébet téren

szamba, brazil karneválDíszvendég Berlin és Pécs városa

Szeptember 28-29-én látványos eseménysorozatnak ad otthont Budapesten az Erzsébet tér. A Kultino Alapítvány és több civil szervzet jóvoltából sokszínű kulturális programokat láthatunk, különös tekintettel a két meghívott vendég: Berlin és Pécs bemutatkozására. A fellépők között neves zenekarok, tánciskolák szerepelnek, de láthatunk divatbemutatót, brazil karnevált és részt vehetünk hagyományőrző kirakodó vásáron, kézműves foglalkozásokon is.
 
kirakodóvásárA Kultino Alapítvány Kulturális Királyi Napok elnevezéssel szeptember utolsó hétvégéjén, 28-29-én nagyszabású kulturális vásárt és turistacsalogató programsorozatot szervezett Budapest szívébe, az Erzsébet térre. A kétnapos rendezvény egyik díszvendége Berlin, így sramli zenével, fúvósok felvonulásával indul szombaton a rendezvény, majd napközben is több német tánccsoport szórakoztatja a közönséget. Aki még forróbb hangulatra vágyik, a Brazil Kulturális Központ szamba bemutatójában gyönyörködhet, de számos utcazenész és közkedvelt zenekar is gondoskodik a zenei aláfestésről.
Lesz klasszikus kirakodóvásár, gyermek- és kézműves programok, nosztalgia vidámpark, állatsimogató, de bemutatkozik a Láthatatlan Kiállítás is, valamint a pécsi és a budapesti Király utcai zöldüzetek részvételével értékes nyeremnyekért Zöldüzlet kereső és Ökokvíz játék várja a járókelőket.
A Kulturális Királyi Napok hagyományterető szándékkal született, amelyhez Berlin mellett a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed is csatlakozott. A rendezvénysorozat célja, hogy értékes kulturális programokkal szólítsák meg és hívják fővárosunkba a külföldi és magyar turistákat, valamint felhívják a figyelmet a környezettudatos életmódra és a minőségi szemléletet népszerűsítsék a kereskedelemben.
www.ismertseg.hu