logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Láthatatlan vacsora

Láthatatlan vacsora

Egy szokatlan világ

A "Láss" Közhasznú Egyesület különleges vacsorát szervez látássérült embertársaink életének megértéséhez, átérzéséhez. November 25-én, pénteken, 19 órától teljes sötétségben fogyasztják el a vacsorát a vendégek. Az eseményen előzetes bejelentkezés után bárki részt vehet. A rendezvényt Budapesten, a VIII. ker. József krt. 55-57. szám alatti Stex étteremben tartják.
 
A látássérült emberek világából kaphat ízelítőt az, aki november 25-ére benevez a Stex étterembe egy Láthatatlan vacsorára. Az esemény teljes sötétségben zajlik, a résztvevők csupán egyéb érzékszerveikre, valamint látássérült segítőikra hagyatkozhatnak az étkezés során. Az esemény növeli empátiánkat, megértésünket fogyatékkal élő embertársaink iránt, és egy különleges élmény: milyen illata, íze van az ételnek a látvány nélkül, hiszen az ember elsődleges érzékszerve a szem, ami a többi érzékeszervünk által kapott információkat is befolyásolja. A rendezvény célja, hogy bepillantást nyerhessünk a látássérült emberek világába, hogy átéljük azt, milyen segítségükkel vacsorázni fény nélkül. Egy ilyen élmény után mindenki más emberként térhet haza, hiszen átértékelődnek saját  problémáink, és nagyobb tisztelettel tekintünk a fogyatékkal élő embertársainkra.
 
Az est házigazdája és szervezője: ”Mozdulj és Láss” Közhasznú Egyesületek. A vacsora helyszíne Stex étterem,Budapest, VIII.ker.
József krt.55-57
Időpont:2011.nov.25. péntek, este 19.00 óra
Jegyek elővételben: hedenttal@freemail.hu,
talos.monika@gmail.com címeken igényelhetők.
Részvételével  a „Láss” Közhasznú Egyesületet
támogatja.
www.ismertseg.hu