logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Novellapályázat

Novellapályázat

novellapályázat 2012 Szepes Mária Alapítvány

Szepes Mária nyomdokain...

Szepes Mária sokat írt a korunkba betörő új dimenziókról, rezgésekről, amelyek az ember tudatát, észlelésmódját határtalanná tágítják. A Szepes Mária Alapítvány novellapályázatot hirdet az alábbi témakörökben: mit gondol a dimenzióváltásról? Ki hogyan érzékeli a változó univerzumot, a sűrűsödő és finomodó energiákat? Maja naptár, maja civilizáció. Próféciák. Utazás a múltba, a jövőbe. 

Témakörök:

– Mit gondol a dimenzióváltásról?
– Ki hogyan érzékeli a változó Világot, a sűrűsödő és finomodó energiákat?
– Maja naptár - Maja civilizáció - próféciák: Utazás a múltba - jövőbe.

Egy-egy szerző legfeljebb kettő, saját, korábban még nem publikált írással pályázhat.

Terjedelem: Max. 10 oldal.

Leadási határidő: 2012. október 31.

A műveket szakmai zsűri értékeli.
Az első három helyezett könyvjutalomban részesül, valamint meghívást kap a decemberi Természetgyógyász Fesztiválra, ahol az ünnepélyes eredményhirdetés után az első helyezett novelláját egy előadóművész tolmácsolja. A legsikeresebb írásokat az alapítvány honlapján is megjelentetjük. A nyerteseket elektronikus úton értesítjük, illetve minden érdekelt olvashat a pályázattal kapcsolatos fejleményekről a Szepes Mária Alapítvány honlapján. 

A pályázaton csak a www.szepesmariaalapitvany.hu weboldalon regisztrált felhasználók vehetnek részt. (Az adatokat az alapítvány további személyeknek, intézményeknek nem adja át.) Csak a megadott határidőn belül, 2012. október 31-ig elküldött írásokat tudjuk elfogadni. A beérkező írásokat visszaigazoljuk.

Szeretettel várjuk írásaikat, sok sikert kívánva: A Szepes Mária Alapítvány munkatársai
A pályázatokat Forgács Renáta, a Szepes Mária Alapítvány munkatársa fogadja a szepes.palyazat@gmail.com címen.
www.ismertseg.hu