logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Óbudai teljesítménytúra

Óbudai teljesítménytúra

túra, természetjárás, Budai-hegyek, teljesítménytúraAz Óbudai Olimpia második állomása

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, az újkori Olimpiák 116. évének tiszteletére, 5 alkalomból álló sportrendezvényt szervezett a 2012-es londoni olimpiáig. A rendezvénysorozat második felvonásaként mindenkit szeretettel hívnak  a szervezők november 12-én túrázni, a Budai-hegyekbe erőnléttől függően  8 vagy 25 km-es sétára. A célba érkezőket  tea és szendvics várja.

A réges-régi ókori görög olimpiák 1896-ban éledtek újjá és adtak újból kiemelt fontosságot a sportszerűség követendő példája mellett a gyorsaság, az erő, és a kitartás hármasának. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, Óbudai Olimpia néven 5 állomásból álló sportrendezvényt szervez 2011 októberétől a 2012-es londoni olimpiáig, így tisztelegve a sportversenyek császára előtt. A sportesemények 2. állomására november 12-én kerül sor az Óbudai Teljesítménytúrával.
Ezen a 2011.november 12-i szombati napon a természet szerelmeseit hívják túrázni a budai hegyekbe. Aki kitartó és alig várja a hideg levegő tisztaságát és a csípősen friss késő őszi hangulatot, azok számára ideális a telkesítendő 25 km-es távolság. Akiknek hosszúnak bizonyul az említett táv, illetve családdal érkezne vagy egészségi állapotuk miatt nem vállalnak ekkora túrát, azoknak 8 km-es rövid távú útvonalat terveztek. A túra végén meleg tea és finom szendvics várja a célba érkezőket.
 
www.ismertseg.hu