logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Operapróba

Operapróba

DonizettiRendezéstől az előadásig

Érdekes programsorozatra invitál mindenkit az Óbudai Társaskör. Két alkalommal Donizetti Don Pasquale című operájának bemutatójára készülnek a művészek, majd magát az előadást láthatják az érdeklődők. Az egyes alkalmakon bepillantást nyerhetünk abba a folyamatba, ahogy a zenemű és a színészi játék Fehér András rendező segítségével komoly színpadi előadássá érik.  A három alkalomra április 12-én, 19-én és 26-án csütörtökönként, 19 órai kezdettel kerül sor.
 
Ármány és szerelem, csalárd cselvetés, fiatal menyasszony, idős vőlegény és a mindezekből egyenesen következő bonyodalmak zűrzavara jellemzi a 18. századi Rómában játszódó zeneművet, Donizetti 64. operáját. A párizsi bemutató után 170 évvel a mű még mindig friss, izgalmas és mivel az emberi gyarlóság azóta sem szűnt meg munkálkodni, pont annyira aktuális, mint egykor.

Don Pasquale opera rézkarcSzereposztás:
 
Don Pasquale: Altorjay Tamás
Norina: Szakács Ildikó
Ernesto: Hajdú András
Malatesta: Gaál Csaba
 
Zongorán közreműködik: Kertész Rita
Rendező: Fehér András
 
Belépőjegy: 1200 Ft felnőtt,  diákjegy: 600 Ft / próba, (április 12, 19) és 1500 Ft felnőtt, diákjegy: 750 Ft a 26-i előadásra.
 

Figyelem!

Az Óbudai Társaskörrel közösen nyereményjátékot hirdettünk, amelyen az április 26-i előadásra lehet nyerni 2 db. jegyet! Csatlakozni a játékhoz itt lehet: http://www.facebook.com/events/267873349971475/ 

Helyszín: Óbudai Társaskör
Cím: Budapest, III., Kiskorona utca 7.
 
A GlédaCom Kft., a Civil Rádió, a Fidelio és az ismertseg.hu támogatásával.
www.ismertseg.hu

Kapcsolódó cikk:

Csak tiszta forrásból. Interjú Réti József operaénekes lányával.