logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Tweed Run Kerekezés

Tweed  Run Kerekezés

Tweed Run Kerekezés , Vintage Túra Budapest, kerékpározás, Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa Bajnok, Szabados Irene, Vintage kosztümös kerékpáros felvonulás Budapesten 

Április 11-én szombaton  a  Tweed Run Budapest kerekezős baráti társaság  kosztünös, vintage kerékpáros felvonulást rendez Budapest legszebb utcáin. A résztvevőknek kötelező a 20-as, 30-as évek divatja szerint felöltözni, amelynek szimbolikus ruhadarabja a tweed zakó és a gengszter csíkos öltöny. A látványos vintage túra tagjai több helyszínen bemutatott vidám Swing Flash Mobbal is szórakoztatják a járókelőket. Az esemény stílus- és kerékpárversennyel zárul. Sztárvendég: Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa Bajnok. A felvonuláshoz bárki csatlakozhat, de regisztráció és megfelelő öltözék nélkülözhetetlen! 

Tweed Run Budapest, Tweed Run Kerekezés, Vintage Tour Budapest, Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa BajnokA Tweed Run Budapest kerekezős baráti társaság április 11-én, szombaton immár kilencedik alkalommal szervezi meg Európa egyik legrangosabb vintage kosztümös kerékpáros felvonulását Budapest Belvárosában.
A látványos, régmúlt idők hangulatát idéző biciklizésen minden résztvevőnek kötelező a 20-as, 30-as évek divatja szerint felöltözni, amelynek szimbolikus ruhadarabja a tweed zakó illetve a gengszter csíkos öltöny. Az eseményen a biciklisták a város több pontján Swing Flash Mob-ot is rendeznek, egy előre betanult Charleston koreográfiát adnak elő. A korhű kerekezés stílus- és kerékpárversennyel zárul, ahol a zsűri a legízlésesebb öltözéket, valamint a legszebb kerékpárt díjazza. 
 
Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa Bajnok
Az idei Tweed Run Kerekezés sztárvendége Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa Bajnok, aki ugyancsak pepita öltönyben érkezik a felvonulásra.
A felvonuláshoz bárki csatlakozhat korhű öltözetben, regisztrációval ! A megfelelő ruha kiválasztásában, kölcsönzésben, valamint a frizura elkésztésében segítenek a szervezők.

A program részletesen:

Tweed Run Kerekezés, Vintage Tour Budapest, Dietz Gusztáv “Cápa” Ju-jitsu 2007/2009 Európa Bajnok, Szabados Irene, stílus, kerékpár, kerékpáros felvonulás, Swing Flash  MobTalálkozás: 10:00 órakor a Táskarádió Bisztró előtt, (1053 Budapest, Papnövelde u. 8.) ahol megkezdődik a regisztráció. A regisztráció 10:00-10:30ig tart! Nevezési díj (támogatói hozzájárulás) 1000 forint, amelyet a szervezők a rendezvény lebonyoltására fordítanak.
Tánctanítás: A regisztrációt követően megkezdődik a Pepita Tánc Egyesület tanárai
által tartott közös táncpróba, ahol a résztvevők megtanulnak egy mókás Charleston
koreográfiát, melyet a Swing FlashMob során adnak majd elő a város több
pontján.
Vintage Túra Budapest legszebb utcáin
Visszaérkezés kb. 14.00 órakor.
Kerékpáros felvonulás a zsűri előtt,ahol a legszebb kerékpárt és a legszebb öltözéket díjazzák.
A zsűrizés alatt a Táskarádió Bisztró egy gyors Tweedrun menű estebéddel várja az éhes ridereket, amelyet az eredményhirdetés követ.
 

A Tweed Runról röviden

A Tweed Run Angliából indult 2009-ben, majd a világ számos országa, köztük Németország, USA, Oroszország, Japán, Brazília is csatlakozott a mozgalomhoz. Az esemény célja a vintage életérzés megteremtése, ami elsősorban a minőségi, stílusos öltözködésben valósul meg.
 

Bővebb információ, stílustanácsadás: 

Szabados Irene főszervező: tweedrunbudapest@gmail.com

A  tavalyi Tweed Run Budapestről egy kis ízelítő:

www.ismertseg.hu