logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

A hónap témája

gyümölcskosár, Szeptember, Ismertség Magazin, beteljesülésA SZEPTEMBER

 

Betakarítás, beteljesülés, Kisasszony hava

 

 tovább >>

Szépség, a hónap témájaA SZÉPSÉG

 

Életelixír vagy érzelem?

 

tovább >>

 

 

nyugalom, a hónap témájaA hónap témája: a NYUGALOM 

A buddhista tanítások szerint az egészséghez vezető hat tulajdonság egyike a nyugalom. Ám világunkban szinte ez az, amire a legnehezebben tudunk szert tenni, bármennyire is vágyunk rá. Szorosan összefügg a biztonságérzettel és a szeretettel: csak akkor tudunk nyugodtak lenni, ha nem szorongunk a mindennapi megélhetés és az érzelmi biztonságot nyújtó szeretetkapcsolatok hiánya miatt. Alábbi cikkeinkben a nyugalomról gondolkodunk közösen, s talán tudunk valami kapaszkodót is nyújtani Olvasóinknak, hogy életükben minél több legyen belőle!
 

gyümölcskosárA hónap témája: a SZEPTEMBER

Szeptember a beteljesülés hónapja. Ez az az időszak, amikor betakarítjuk a termést, a korábban elvetett mag gyümölcsét. Ilyenkor tálcán kínál mindent a természet, ám a föld, miután gazdagon megajándékozta a világot, jövő tavaszig pihenni tér. Az évnek ezt az izgalmas fordulópontját járjuk körül cikkeinkben.

lány rózsávalA hónap témája: a SZÉPSÉG

Hiába állítanak fel évről-évre, korszakról-korszakra szépség-antológiákat: a szépség meghatározó élménye elsősorban érzéseinkben keresendő. A szépség láttán megfiatalodunk, visszanyerjük önmagunkat, eltölt minket a csodálat és a hála érzése az élet iránt. Az alábbi cikkek a létnek ezt a csodáját járják körül..