logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

A táltos útja

tibeti hangtálIsmerkedés a Felső világgal

A Tűzmadár Táltos Dobkör november 13-án, szombaton 10 órától szellemi tanításra, vezetett meditációra hív mindenkit az Andretti Kávéházba. ( Bp. IV. Váci út 13.) Téma: jövőkép, Teremtő, teremtés, istenkép, felettes én, égi mester, tudatfeletti érzékelés, égi energiák, egységállapot, harmadik szem, bőség, csillagok, univerzum, világfa koronája, Nap és Hold, bizalom a Létben, életfeladat felismerése és megértése.

Miért születtél erre a világra, ismered már az életfeladatodat? Nagyon fontos az egységállapot megélése. Istennel és a felettes énünkkel való kapcsolattartás. Rengeteg információ juthat el hozzánk Istenről, a teremtő erőről, egy könyvből olvasva, vagy egy tanítótól hallva, de kevés az, ami saját belső tapasztalás! Ezen a napon, lehetőséged nyílik arra, hogy megtapasztald Istent és a másokkal való egységet, felfedezd a benned lévő teremtő erőt. Meggyőződhetsz arról, hogy a jövő csak rajtad múlik, s az Igazság ott van benned (nem kívül kell keresned), csak elméd nem engedi, hogy meglásd. 
Az alkalom során megkísérelhetünk egy szellemi, spirituális utazást  a felső világba, megismerkedhetünk a hangsátorral, megtanulhatjuk a harmadik szem légzést, bőségteremtést, megtapasztalhatjuk a  tibeti hangtálakkal és gonggal való harmonizálás jótékony hatását, emellett szeretet lugast állítanak, gyógyító hangokkal vezetett meditációt tartanak.

Bővebb információ:  06 70 314 9570

Kérjük kedves Olvasóinkat, hogy tapasztalataikat osszák meg portálunkon! Észrevételeiket a cikk utáni "hozzászólás" menüpont alatt, vagy  a portál fórumaiban tegyék közzé!

Köszönjük!