logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál 2011. augusztus

SAJTÓKÖZLEMÉNY  

 
2011-ben újra lesz Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál

2011. augusztus 12 – 19. között második alkalommal kerül megrendezésre a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál. Az első rendezvény 2010. augusztusában a vártnál is nagyobb tömegeket vonzott, hiszen több,  mint 13 000 látogatója volt a teltházas koncerteknek. 2011-ben ismét nemzetközi és hazai komolyzenei nagyságok lépnek színpadra.
 
A 2011-es eseményen is a világ legnépszerűbb és legnagyobb zeneművészei lépnek fel és merőben új oldalukról mutatkoznak meg. A legtöbb zenész eddig szólistaként jelent meg a világ zenei színpadain, de ezen a fesztiválon kamarazenészként muzsikálnak együtt. A program gazdagságát az is mutatja, hogy a régizenei műveket többségében korabeli hangszereken adják majd elő, és legismertebb cigány, klasszikus szerzők művei is bemutatásra kerülnek.
A fesztivál néhány fellépő művésze:
Kocsis Zoltán, Perényi Miklós, Frankl Péter, Alexander Longquich, Alexei Ogrintchouk, Lendvai József, Keller András, Colin Currie
A rendezvény fő helyszínéül a Szivárvány Zeneház szolgál majd, amely épület átlagban 550 férőhellyel rendelkezik. A 2010-es rendezvény tapasztalatai alapján a szervezők abban bíznak, hogy az augusztus 12-19. közötti időszakban ismét teltházas koncertek lesznek, hasonlóan a korábbiakhoz, napi két komolyzenei eseménnyel.
A fesztivál kezdetéig érdemes az esemény honlapját látogatni és a facebook csoportjához csatlakozni, mert ezeken a helyeken folyamatos és újabb információkkal lehetnek gazdagabbak az érdeklődők.
 
 
A tavalyi rendezvény kisvideóját ajánljuk megtekintésre.
További érdeklődés:
 
Balogh Máté
PR Manager
70/457-11-83
pr@kaposfest.hu