logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Járvány-„biznisz”?

Életkérdéseink vannak terítéken

Az Alexandra Pódium Let’s talk (Beszéljünk!) sorozatának következő alkalmán Gáspár Zsolt gyógyszerész tart előadást „Járványok és ami mögöttük van” címmel az Alexandra Könyvesházban.

Napjaink aktuális kérdéseit veszi sorra az Alexandra Pódium rendezvényei közül a Let’s talk sorozat. Az elmúlt években olyan közszereplők tartottak előadásokat, mint Dr. Papp Lajos szívsebész, Kristóf Lajos, evolúció-teremtés kutató, Zlinszky János, volt alkotmánybíró, vagy
Manchin Róbert, a Gallup Európa elnöke.
– A sorozat 2007 novemberben indult azzal a céllal, hogy a keresztény értékrendet népszerűsítsük elsősorban a fiatalok körében. Általában harmincöt év alatti korosztály érkezik az előadásokra. Olyan kérdéseket választunk, amik közvetlenül is érintik őket: ilyen volt múlt alkalommal a pályaválasztás témaköre, amelyre Dr. Gáspár Róbertet, a Szegedi Tudomány Egyetem docensét hívtuk meg. Mostani alkalmunkon pedig az időről-időre lábra kapó, különféle járványokról szóló híreket és azok hátterét vizsgáljuk meg – nyilatkozta lapunknak Rácz Rákos Attila, a Let’s talk sorozat vezetője.
Gáspár Zsolt gyógyszerész a Hetednapi Adventista Egyház Egészségügyi Szolgálatok Osztályának munkatársa, a fiatalok egészséges magatartásának kialakítását célzó programokban dolgozik; rendszeresen tart előadásokat ehhez kapcsolódó témákban.
Február 24-én, szerda este 19 órától az Alexandra Könyvesház Pódium termében talán lehull a lepel a mindannyiunkat izgalomban tartó témáról: a járványokról és arról, ami mögöttük van. A belépés ingyenes.