logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

chili

Afgán csirke korma pulaóval és csípős salátával

Afgán csirke kormaA minap látogatóban járt nálam egy afgán ismerősöm, aki, ahogy ígérte, megörvendeztetett engem több különleges afgán fogással. A főétel a külsőleg magyar pörköltre emlékeztető, egyéb fűszerek mellett sok vörös- és fokhagymával és több fajta chili paprikával készülő csirke korma volt, amelyhez édes, karamellizált római köményes hosszúszemű barna rizst tálalt. Ehhez pedig ugyancsak chilis, fűszeres joghurtos vegyes salátát készített. Az izgalmas menü elkészítéséhez tartsanak velem! 

Mexikói chilis bab

mexikói chilis babEzen a héten egy testet-lelket melegítő csípős, fűszeres ételt ajánlunk Olvasóinknak, amely Mexikó ízeit varázsolja asztalára. Aki még nem készített mexikói chilis babot, próbálja ki, érdemes!

Szívecskék és csoki mousse

csoki mousse A közelgő Valentin-nap lázba hozza a szerelmeseket. Legtöbbünk szívecskés dolgokat vásárol a párjának, kedvesének. Láss csodát! Néha elég egy közönséges palacsinta is a varázslathoz...De, hogy a különleges desszert se hiányozzon az asztalról, egy hamisítatlan csoki mousse-val koronázom meg a kivételes napot. Tartsanak velem!

Tartalom átvétel