logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Ínyencek asztala

Mexikói rakott brokkoli

Mexikói rakott brokkoliA téli hidegben sincs mindig kedve az embernek nehéz, kiadós ételeket enni. Ám a könnyű, ám csípős ételek is táplálóak, kiváló melegítő-hatásúak. Ajánlom minden kedves Olvasónknak a következő finom, könnyű, ám csípős receptünket!

 

Indiáner

indiánerAz indiánerhez fűződő egyik legenda szerint a habbal töltött csokoládés fánk szorosan kapcsolódik egy bécsi színházhoz és annak irányítójához gr. Pálffy Ferdinándhoz. A gróf egy indiánt szerződtetett, aki lőgyakorlatokkal kápráztatta el a nézőket. A gróf cukrásza az indián születésnapjára különleges süteményt készített: öklömnyi édes piskótatésztából golyókat gyúrt, belsejüket kivájta, tejszínhabbal töltötte meg, majd csokoládéval fedte.

Titi

Gál Tibor Egri Pinot Noir Section "Titi" 2007Egerbe egy időben, hideg évszakokban rendszeresen jártam borkóstolásokra, de minden utazás a Titivel kezdődött és zárult. Úgy éreztem, ez a világ legüdébb, legfiatalosabb, legszerelmesebb bora, amire soha nem lehetett nemet mondani. Ezért most olvassanak erről az ellenállhatatlan, mély, de mégis könnyed, gondtalanul elegáns, különleges borról egy ismertetőt magazinunk ajánlásával! 

Tartalom átvétel