logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

FISE Galéria

Firkaműhely

foltfestés, FirkaműhelyMinden szerdán 17 órától 18 óráig kreatív alkotóműhely: Firkaműhely-szakkör várja a gyermekeket Budapesten a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület Galériájában. Novemberben a következő alkalmakon a papírbútor készítésével, a foltfestés technikájával ismerkedhetnek meg a résztvevők, valamint divatos tökfödőket is létrehozhatnak papírból. 

Harmincöt

Ádám Krisztián ötvösOktóber 25-én Ádám Krisztián ötvös  "harmincöt" című kiállítása nyílt Budapesten a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület (FISE) Galériában.  A művész által tervezett ékszerek, érmék, díjak, emléktáblák november 9-ig tekinthetők meg. A belépés ingyenes! Minden érdeklődőt szerettel várnak!

Erdő

Szabó Edit,  FISE, Erdő, keramikus, Farkas, ismertség, művészet, programajánlóA FISE Galériában május 28-ig Lajosi Dóra textilművész és Szabó Edit keramikusművész Erdő című kiállítását láthatják. A tárlat a civilizáció és a vadon ellentmondásos kapcsolatára hívja fel a figyelmet, de reflektál az állatvilág tudatalattinkban megjelenő jelképes jelentéseire is. 

 

Metamorfózis

Fülöp Diána keramikusA FISE Galéria Metamorfózis című kiállításán egy fiatal keramikusokból alakult csoport, a  CERative group mutatkozik be. Fülöp Diána, Kontor Enikő, Molnár Anita, Ruzicska Tünde iparművészeket az azonos érdeklődés és hit formálta egybe. A tárlaton olyan kerámia, beton és porcelán szobrokat állítanak ki, amelyek személyes történetekről mesélnek.

Minden, ami mi

A FISE Galéria (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület Galéria) szeretettel meghívja Önt és barátait Lenkei Balázs és Toka Zoltán Ákos formatervezők kiállítására. A tárlatot az idei Design Hét égisze alatt rendezik meg, amelyen formatervek, grafikai munkák, ékszerek, víziók láthatók a XXI. század elejéről. A kiállítás október 23-ig látható, a belépés ingyenes! Cím: Bp. V. ker. Kálmán Imre utca 16.

Tartalom átvétel