logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Somi Panni

Az idő ura

Az idő ura, Sivasakti Kalánanda Táncszínház, bemutató,Somi PanniJanuár 27-én és február 25-én a Sivasakti Kalánanda Táncszínház új darabját mutatja be a Marczi Közösségi Térben, Az idő ura címmel. A Nemzeti Táncszínház szervezésében megvalósuló produkció indiai istenségek segítségével jár körül egy mindannyiunk életét meghatározó problémát: az Időt. A koreográfia a klasszikus Dél-indiai tánc, a bharatanátjam rendszerére épülő modern alkotás. Koreográfus, Somi Panni. Szereplők: Németh Tamás, Gubányi Gréta, Horváth Hanka, Kunvári Krisztina, Palics Katalin, Domak Nikoletta, Somi Panni, Szűcs Judit, Zboray Antónia. Zene: Lerch István. 

Amrita

Amrita, Sivasakti Kalánanda TáncszínházNovember 26-án, 19.30 órától Amrita címmel a Sivasakti Kalánanda Táncszínház új előadását láthatjuk a Nemzeti Táncszínház Refektóriumában. A darab a tragikus sorsú magyar-indiai származású, 1913-ban született festőművésznő, Amrita Sher-Gil életét dolgozza fel. A produkciót december 11-én ismét bemutatják.

Karma, az élet játéka

Karma, az élet játékaMárcius 14-én a Nemzeti Táncszínházban láthattuk a Sivasakti Kalánanda Táncszínház előadásában Somi Panni táncművész, koreográfus rendezésében a Karma, az élet játéka című táncelőadást, amely az indiai eredetű Kígyók és létrák társasjátékon keresztül vezeti az élet mélyebb megértésére a nézőt.

Indiai táncmesék

Sivasakti Kalánanda TáncszínházA Sivasakti Kalánanda Táncszínház október 27-én, szombaton, 17.30-19.30 óráig bharatanátjam előadásra várja a klasszikus dél-indiai táncműfaj kedvelőit, érdeklődőket a Független Pedagógiai Intézetbe. A Somi Panni bharatanátjam művész által vezetett társulat az elmúlt tizenöt év legszebb darabjaiból mutat be válogatást a közönségnek. A belépés ingyenes!

Út a teljességhez

Csakramálá, Somi Panni, Sivasakti Kalánanda Táncszínház, Nemzeti TáncszínházA Nemzeti Táncszínház rendszeresen műsorára tűzi a Sivasakti Kalánanda Táncszínház legújabb, indiai ihletésű koreográfiáját, a Csakramálát. A darab kapcsán az alkotóval, Somi Panni táncművésszel, koreográfussal beszélgettünk, aki a klasszikus, tradicionális dél-indiai táncműfaj, a bharatanátjam művészi elsajátítása után az utóbbi években modern, ám az indiai kifejezésmódot is felhasználó darabokat rendez.

Tartalom átvétel