logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Nemzeti Táncszínház

Az idő ura

Az idő ura, Sivasakti Kalánanda Táncszínház, bemutató,Somi PanniJanuár 27-én és február 25-én a Sivasakti Kalánanda Táncszínház új darabját mutatja be a Marczi Közösségi Térben, Az idő ura címmel. A Nemzeti Táncszínház szervezésében megvalósuló produkció indiai istenségek segítségével jár körül egy mindannyiunk életét meghatározó problémát: az Időt. A koreográfia a klasszikus Dél-indiai tánc, a bharatanátjam rendszerére épülő modern alkotás. Koreográfus, Somi Panni. Szereplők: Németh Tamás, Gubányi Gréta, Horváth Hanka, Kunvári Krisztina, Palics Katalin, Domak Nikoletta, Somi Panni, Szűcs Judit, Zboray Antónia. Zene: Lerch István. 

Amrita

Amrita, Sivasakti Kalánanda TáncszínházNovember 26-án, 19.30 órától Amrita címmel a Sivasakti Kalánanda Táncszínház új előadását láthatjuk a Nemzeti Táncszínház Refektóriumában. A darab a tragikus sorsú magyar-indiai származású, 1913-ban született festőművésznő, Amrita Sher-Gil életét dolgozza fel. A produkciót december 11-én ismét bemutatják.

Akarsz-e...?

Akarsz-e? Nemzeti Táncszínház, Szakács RichárdA közelmúltban „Akarsz-e…?” címmel Szakács Richárd pályakezdő táncos-koreográfus első darabját láthattuk a Nemzeti Táncszínházban. A Le femme magazin tehetségkutató programja adott lehetőséget az ifjú művésznek a bemutatkozásra. A koreográfia az élet nyújtotta választási lehetőségeinkre fókuszál, előtérbe állítva a párkapcsolati kérdéseket.

Karma, az élet játéka

Karma, az élet játékaMárcius 14-én a Nemzeti Táncszínházban láthattuk a Sivasakti Kalánanda Táncszínház előadásában Somi Panni táncművész, koreográfus rendezésében a Karma, az élet játéka című táncelőadást, amely az indiai eredetű Kígyók és létrák társasjátékon keresztül vezeti az élet mélyebb megértésére a nézőt.

A Mester és Zuriel

Botafogo Táncegyüttes2012. március 14-én, szerdán 19 órakor a Botafogo Táncegyüttes A Mester és Zuriel című új produkciójának premierjét láthatják a Nemzeti Táncszínházban. A darab a jó és a rossz, az isteni szeretet és a sátáni gyűlölet transzcendens küzdelmét mutatja be Karl Jenkins és Pink Martini zenéjére komponálva, könnyed, táncos formában. Koreográfus: Dalotti Tibor

Tartalom átvétel