logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

turizmus

Kulturális napok az Erzsébet téren

szamba, brazil karneválSzeptember 28-29-én látványos eseménysorozatnak ad otthont Budapesten az Erzsébet tér. A Kultino Alapítvány és több civil szervzet jóvoltából sokszínű kulturális programokat láthatunk, különös tekintettel a két meghívott vendég: Berlin és Pécs bemutatkozására. A fellépők között neves zenekarok, tánciskolák szerepelnek, emellett brazil karnevál, divatbemutató,  kirakodó vásár, kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket.

Somogy-megye vezet

Balatonmáriafürdő, strandA két hónappal ezelőtt indított Év Szállása verseny jelenlegi állása szerint a fürdővárosok a legkedveltebbek, a megyék közül pedig Somogy-megye viszi a prímet.  A Szallas.hu november végéig várja a közönség szavazatait.

Virtuális Utazás Kiállítás 2012

Virtuális Utazás Kiállítás 2012Rendhagyó, virtuális utazási kiállítás nyílt a közelmúltban az interneten. A nyári szezonra készülve számos utazási iroda, hazai szálloda várja ajánlataival az érdeklődőket, de a kiállítók sorában Nádas Tamás Eb-aranyérmes műrepülővel is találkozhatunk. Az online megnyitón Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmus bizottságának elnöke és Kiss Róbert Richard újságíró mondott beszédet.

Tartalom átvétel