logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Indiai Kulturális Központ

P. Senthil Kumar táncelőadása

P. Senthil Kumar, bharatanátjam táncos, Indiai Kulturális Központ 2013. jan. 26.Január 26-án, szombaton India egyik leghíresebb bharatanátjam táncosa: P. Sentil Kumar lép fel az Indiai Kulturális Központban 18 órától. A klasszikus Dél-indiai táncok egyike a bharatanátjam, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az est ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak! / Bharata Natyam classical dance performance by P. Senthil Kumar on 26th of January at the Indian Cultural Centre, Budapest.

Vivah

VivahJúlius 6-án, pénteken 18 órától Sooraj R. Barjatya Vivah (A frigy) című filmjét vetítik a budapesti Indiai Kulturális Központban. A 2006-ban készült bollywoodi produkció az elrendezett házasságok világát mutatja meg, ahol a szülők döntenek a fiatalok egybekeléséről. A film hitet tesz a tradicionális indiai szokásrend mellett, amely gondoskodik az ifjú pár sorsáról, erős és oltalmat nyújtó családjuk megteremtéséről. Főszereplők: Shahid Kapoor és Amrita Rao. A belépés ingyenes!

Álmom India

Álmom IndiaJúnius 16-án India különleges világát bemutató eseménysorozat részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak az Indiai Kulturális Központba Budapesten. A Samsara együttes koncertjét két indiai kathak táncos, Rajendra Gangani és Swati Sinha előadása követi, majd dél-indiai klasszikus Kúcsipúdí táncelőadásában gyönyörködhetnek a résztvevők. Végül a Már másé a szívem című bollywoodi filmet is levetítik. A helyszínen Juhász Balázs Indiában készült fotóiból láthatnak kiállítást.

Tartalom átvétel