logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

bharatanátjam

Az idő ura

Az idő ura, Sivasakti Kalánanda Táncszínház, bemutató,Somi PanniJanuár 27-én és február 25-én a Sivasakti Kalánanda Táncszínház új darabját mutatja be a Marczi Közösségi Térben, Az idő ura címmel. A Nemzeti Táncszínház szervezésében megvalósuló produkció indiai istenségek segítségével jár körül egy mindannyiunk életét meghatározó problémát: az Időt. A koreográfia a klasszikus Dél-indiai tánc, a bharatanátjam rendszerére épülő modern alkotás. Koreográfus, Somi Panni. Szereplők: Németh Tamás, Gubányi Gréta, Horváth Hanka, Kunvári Krisztina, Palics Katalin, Domak Nikoletta, Somi Panni, Szűcs Judit, Zboray Antónia. Zene: Lerch István. 

Karma, az élet játéka

Karma, az élet játékaMárcius 14-én a Nemzeti Táncszínházban láthattuk a Sivasakti Kalánanda Táncszínház előadásában Somi Panni táncművész, koreográfus rendezésében a Karma, az élet játéka című táncelőadást, amely az indiai eredetű Kígyók és létrák társasjátékon keresztül vezeti az élet mélyebb megértésére a nézőt.

P. Senthil Kumar táncelőadása

P. Senthil Kumar, bharatanátjam táncos, Indiai Kulturális Központ 2013. jan. 26.Január 26-án, szombaton India egyik leghíresebb bharatanátjam táncosa: P. Sentil Kumar lép fel az Indiai Kulturális Központban 18 órától. A klasszikus Dél-indiai táncok egyike a bharatanátjam, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az est ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak! / Bharata Natyam classical dance performance by P. Senthil Kumar on 26th of January at the Indian Cultural Centre, Budapest.

Indiai táncmesék

Sivasakti Kalánanda TáncszínházA Sivasakti Kalánanda Táncszínház október 27-én, szombaton, 17.30-19.30 óráig bharatanátjam előadásra várja a klasszikus dél-indiai táncműfaj kedvelőit, érdeklődőket a Független Pedagógiai Intézetbe. A Somi Panni bharatanátjam művész által vezetett társulat az elmúlt tizenöt év legszebb darabjaiból mutat be válogatást a közönségnek. A belépés ingyenes!

Tartalom átvétel