logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

Erkel Színház

Ünnepi megnyitó az Erkel Színházban

Erkel SzínházNovember 7-én, Erkel Ferenc zeneszerző születésnapján ünnepi gálaműsorral nyit az Erkel Színház. A 2007-ben bezárt zenés színház megújulva, teljes pompájában fogadja ismét a közönséget. A megnyitóval egy négynapos Erkel Fesztivál is kezdetét veszi: november 7-től 10-ig többek között Erkel Ferenc egy ritkán játszott művét, a Magyar Cantate-t is műsorra tűzik. Operatörténeti filmbemutató, Vajda János és Bartók premier, táncest, felolvasószínház, könyvbemutató, kiállítás, Ákos és a Classic Club Singers fellépése is várja az érdeklődőket.

Hunyadi László az Erkelben

Hunyadi László az ErkelbenNyolc év szünet után a 2012/ 2013-as évadot Erkel Ferenc Hunyadi László című operájával nyitotta meg a Magyar Állami Operaház. Akik akkor nem láthatták, most májusban és júniusban megnézhetik az Erkel Színházban, Szűcs Gábor rendezésében.

Új életre kelt Mozart operája

Bretz Gábor és Cser Krisztián Don Giovanni és Leporello szerepében. Erkel Színház 2013. március 7. Fotó: Csibi Szilvia.Március 7-én és 9-én a korábbiaktól eltérő szereposztásban láthatta a közönség Mozart Don Giovanni című operáját a nem sokkal azelőtt nyílt Erkel Színházban. A rendezés teret adott az Operaház ifjú énekeseinek, hogy ebben a csodálatos darabban megcsillogtathassák tudásukat, bemutathassák tehetségüket. A címszerepet először éneklő Bretz Gábor és Leporellót első alkalommal alakító Cser Krisztián tökéletes párosnak bizonyult, ahogy Miksch Adrienn Donna Annája és Tarjányi Tamás Don Ottaviója is szép élményt nyújtott. 

Megnyitja kapuit az Erkel Színáz

Erkel Színház logoMárcius elsején három hónapra újra megnyílik az Erkel Színház. Az évek óta zárva tartó intézmény június 9-ig próbaüzemben működik. Ezalatt opera és balett előadásokkal, valamint külön az ifjúság számára készült adaptációkkal várják a közönséget. Márciusban a Primavera sorozatban vidéki operatársulatok játékát, művészeit ismerhetjük meg.

Tartalom átvétel