logó tervezés

 Ismertség Magazin reklám

filmművészet

Dér Denisa titkos receptje az élethez

Dér Denisa„Én mindig azt mondom, hogy soha nem hátrafelé kell nézni, hanem mindig előre. Arra kell gondolni, hogy mi lesz és annak érdekében kell cselekedni, hogy olyan életünk lehessen, amilyet szeretnénk.” Dér Denisa egész életének vezérfonala ugyanez a hit, amely erőt és bátorságot ad neki ahhoz, hogy színészként, az emberi gyengeségeket megmutatva adhasson nekünk hitet és szeretetet.

A képek állása

Bódy GáborBódy Gábor (1946-1985) és Zbigniew Rybczyński (1949-, Wroclaw) filmművészek közös kiállítása látható május 6-ig a németországi Karlsruhe, Zentrum für Kunst und Medientechnologie (ZKM) médiaművészeti központjában. A két alkotó művészetét a következetes alkotómunka, filmnyelvi kutatás, képelmélet, művészi-technikai innováció köti össze. 

Polifilmklub

Thelomeris, Sorsvonalak, Hatvani Balázs, 3DFebruár 24-én, pénteken 17 órától a budapesti Aranytíz Kultúrházban működő Polifilmklub Hatvani Balázs rendező két Amerikában készült filmjét mutatja be. A vetítés után Merza Gábor vezetésével szakmai beszélgetés lesz az amerikai filmgyártásról és a 3D-s technikáról. A belépés ingyenes! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Szívből szóljon: Hadippa!

Dil Bole Hadippa, Bollywood, Indiai Kulturális KözpontDecember 19-én, pénteken 18 órától Anurag Singh: Dil Bole Hadippa (Szívből szóljon: Hadippa!) 2009-ben készült nagysikerű bollywoodi filmjét vetítik az Indiai Kulturális Központban. A filmet eredeti hindi nyelven, magyar felirattal láthatjuk. A belépés ingyenes!

Egy nagy buli...

A Magyar Független Film és Video Szövetség 2011. október 20–23. között Balatonkenesén rendezi meg az 58. Országos Függetlenfilm Fesztivált. Az év legrangosabb függetlenfilmes eseményén megtekintketjük a versenyprogramba bekerült alkotásokat, a legjobbnak ítélt műveket pedig a rendezvény záró napján ünnepélyes keretek között hirdetik ki. 

 

Tartalom átvétel